Español
 • Français
 • English
 • Español
 • ¡Ya están abiertas las reservas de invierno! Reserva con total tranquilidad. Cancelación y modificación gratuitas con hasta 14 días de antelación.
  > ¡No esperes más!

  (solo en tarifas Classic)

  COVID-19: la versión digital o en papel de la «tarjeta sanitaria europea» debe presentarse una vez al inicio de la estancia (cualquiera que sea su duración). 3 opciones posibles:
  • Vacunación completa
  • Prueba de una prueba negativa de menos de 72 horas de antigüedad (o de 24/48 horas según el país de origen)
  • El resultado de una RT-PCR positiva o de una prueba antigénica que demuestre la recuperación de Covid-19, de al menos 11 días y menos de 6 meses.

  Encuentra nuestros compromisos sanitarios con la Certificación SOCOTEC.

  > Saber más

  Aquest hivern, reserveu una cabana de fusta Huttopia a Font-Romeu!

       Obert del 03/12/2021 al 27/03/2022

  Voleu allotjar-vos en una acollidora cabana de fusta als Pirineus Catalans durant les vacances o durant un cap de setmana d’esquí en família amb els nens o entre amics? Allotgeu-vos a la muntanya a Font-Romeu, dormiu en una cabana de fusta Huttopia i passeu unes vacances d’hivern inoblidables en un domini de més de 7 hectàrees al bell mig del bosc de Font-Romeu.

  Disposareu de tot el confort necessari en un xalet acollidor totalment adaptat a les temperatures hivernals. No hi ha res millor que escalfar-se davant d’una estufa de llenya després d’un bon dia d’esquí. Ideal per gaudir de les meravelles de la muntanya amb unes vistes impressionants de les muntanyes nevades.

  El domini esquiable de Font-Romeu Pyrénées 2000

  El poble de xalets Huttopia Font-Romeu es troba a només 300 metres de la sortida dels telecabines. Esquieu al domini de Font-Romeu Pyrénées 2000. Podeu escollir entre un ampli ventall d’activitats d’hivern: excursions, esquí nòrdic, raquetes, trineus, sortides amb gossos de trineu,… A l’estació d’esquí de Font-Romeu, als Pirineus Catalans, a l’Alta Cerdanya, el poblet de cabanes de fusta Huttopia Font-Romeu, en ple bosc, us acull perquè passeu unes vacances diferents a la muntanya en família o entre amics. Combineu esport i relaxació, aprofiteu tot el confort i l’escalfor de les cabanes de fusta.

  TU LUGAR DE ESQUÍ A PRECIOS REDUCIDOS     

  Reserva tu equipo de esquí al mejor precio y disfruta de descuentos gracias a nuestra empresa colaboradora SKISET.

  ¿Cómo lo hago? Te enviaremos un enlace de reserva exclusivo, una vez hayas formalizado la reserva de una estancia en Chalet.

  Xalet molt acollidor! Una escapada meravellosa als Pirineus!
  Lucile M.   ★★★★★

  Vistes magnífiques de bon matí, temps ideal; en resum, un cap de setmana perfecte a la muntanya.
  Loris N.   ★★★★★

  Com arribar-hi

  Amb cotxe
  Des de Tolosa: agafeu l’A61 direcció Montpeller i l’A66 direcció Foix/Andorra. Seguiu l’N20 direcció Bourg Madame i, després, Font-Romeu.
  Des de Montpeller: agafeu l’A9 direcció Besiers i, després, la sortida 41. Seguiu l’N9 en direcció Perpinyà i, seguidament, l’N116 i seguiu Font-Romeu.

  Amb tren
  Font-Romeu Odelló Vià (5 km).

  Amb avió
  Aeroport de Perpinyà-Ribesaltes (90 km).

  Huttopia Font-Romeu també us acull l’estiu per passar uns dies a la muntanya sota el sol dels Pirineus. Consulteu la pàgina Font-Romeu Estiu per obtenir més informació.
  Aquest establiment disposa del segell «Famille Plus». Es compromet a fer tot el possible per garantir a les famílies i als infants una acollida adaptada i unes vacances fantàstiques.