Español
 • Français
 • English
 • Español
 • chalets_font_romeu_huttopia_activites_ski_descente

  Vacances d’hivern al bell mig dels Pirineus

  Font-Romeu, Odelló i Vià —

  Situat al bell mig dels Pirineus Catalans, Font-Romeu domina l’altiplà de la Cerdanya, vall alta boscosa i verdosa, amb nombrosos boscos de pins.

  Pyrénées 2000, coneguda estació d’esports d’hivern, us acull en un domini esquiable modern i recent: esquí alpí, esquí de fons, trineu,…

  Domini esquiable Font-Romeu Pyrénées 2000 —

  Disposem de 40 pistes al domini de Font-Romeu Pyrénées 2000. Un espai per als principiants permet iniciar-se en els esports de lliscament en total tranquil·litat, i per als més «agosarats», disposem d’un boarder cross i d’un dual slalom. Els amants de l’esquí de fons disposen d’11 km de pistes d’esquí de fons traçades i abalisades, amb circuits esportius lúdics per gaudir d’un magnífic paisatge d’hivern.

  A l’hivern, calceu-vos les raquetes per recórrer els diferents circuits: circuit de Les Airelles, del coll del Pam, Ecureuils,… Gràcies al seu clima i la insolació, tornareu amb l’energia renovada!

   La muntanya en família —

  El domini esquiable us ofereix un espai de lliscament lúdic destinat als menuts de la casa. Pistes de trineu, teleskibaby o descoberta de petjades d’animals,… Tot de franc!

  Per allargar l’experiència, direcció al Parc d’animals de Castell de Vernet, que acull llops, muflons, óssos i diverses espècies d’aus al peu del Canigó. Visita obligada.

  Escapada de relaxació i d’autenticitat —

  Font-Romeu, Odelló i Vià, un patrimoni arquitectònic molt ric. Visiteu la capella de l’Ermitatge, el Forn Solar, el Tren Groc,… Visiteu els forts, les esglésies, les ciutadelles, mostres de l’Art romà, molt representat en aquesta regió. Visiteu Montlluís, la ciutat fortificada més alta de França i Vilafranca de Conflent, el poble més bonic de França, fortificat per Vauban.

  Voleu descansar? Feu una capbussada a les aigües calentes naturals de Llo, de Sant Tomàs i de Dorres abans de gaudir d’un deliciós àpat muntanyenc típic de la zona. Cassoulet, especialitats catalanes i franceses, pernils i formatges locals,… No sabreu què escollir!

  Trobareu nombrosos serveis al poble de Font-Romeu, a 300 metres: farmàcia, metge, dentista, supermercat. A Èguet, a 5 minuts amb cotxe hi ha un supermercat Super U i un garatge. También podrás encontrar un gran supermercado Casino a 5 minutos del camping, en Bolquére.

  Fotografies de la regió i pistes d’esquí de Font-Romeu – Pyrénées | Huttopia Font-Romeu